Maak Werk van je Geluk

Een cursus speciaal voor verstandelijk gehandicapten

De coronaperiode is een lastige periode voor veel mensen.

Wellicht in het bijzonder voor mensen met een verstandelijke beperking. Veiligheid, structuur, regelmaat, dagbesteding; alles is nu anders. In Nederland is wat heel veel aandacht geweest voor ouderen en andere kwetsbare doelgroepen, maar naar mijn idee te weinig voor verstandelijk gehandicapten. 

Ik wilde hier niet alleen iets van vinden, maar hier vanuit mijn hart,  talent en passie iets mee doen. Daarom heb ik deze cursus speciaal voor verstandelijk gehandicapten ontwikkeld. De eerste cursus binnen Reinaerde is inmiddels succesvol afgerond.

Het is hartverwarmend om de gelukkige, dankbare gezichten van de deelnemers te zien. Daar doe ik het voor! Hiernaast zie je een impressie van de cursus, waarin deelnemers vertellen wat ze ervan hebben geleerd en wat ze nu anders doen in hun dagelijks leven. 

Praktisch

Training Maak werk van je gelukHet doel van deze training is het algemene geluksgevoel verhogen van mensen met een beperking. Ik bied eenvoudige handvatten om eigen regie te nemen en stappen te zetten om de kwaliteit van leven te verhogen.

In zes Gelukslessen (zowel offline als online mogelijk) gaan we aan de hand van mijn zelf ontwikkelde gelukspijlers persoonlijke doelen formuleren en samen zorgen dat voor het behalen hiervan. De Gelukspijlers:

Lief zijn voor jezelf
Goed zorgen voor je lichaam
Je eigen pad bewandelen
Durven en doen

Voor wie?

Cliënten die zich herkennen in het volgende verhaal:

  • Ben je soms streng voor jezelf en wil je liever voor jezelf worden?
  • Zou je je gezonder en vitaler willen voelen?
  • Wil je graag opkomen voor jezelf en je minder aantrekken van de mening van anderen?
  • Pieker je veel en heb je moeite met omgaan met onverwachte situaties?
  • Zou je, je graag anders en beter willen voelen, maar weet je niet zo goed hoe en wil je hier graag op hulp en ondersteuning bij?
Wil jij meer weten over deze training?
Neem dan contact op, we kijken dan samen naar de mogelijkheden voor een samenwerking.