Ontstaan stichting

Hi jij daar! Tof dat je op deze pagina bent. Ik ben dus Nanette en ik zal je hieronder even meenemen in hoe de stichting Maximaal Geluk is ontstaan.

Het is maart 2020, 1e lockdown, al mijn lezingen en trainingen worden afgezegd. Ik heb wel werk, maar vooral veel tijd om na te denken over wat ik echt wil. Ik besef me dat mijn werk als coach/ trainer er echt wel anders uit gaat zien het komende jaar.

Ik wil wel bezig blijven met daar waar ik goed in ben en daar waar mijn hart ligt. Ik neem contact op met Reinaerde om daar als vrijwilliger Gelukslessen aan te bieden in de lockdown. Dit wordt een succes. Ik word zelfs genomineerd voor de Kracht van Samen Award voor mooiste vrijwilligersactiviteit van 2020.

De resultaten van de training zijn fantastisch. De deelnemers raken mij enorm. Wat een puurheid en echtheid, hier kan onze samenleving een voorbeeld aan nemen. Ze groeien en bloeien in deze training. Ze overtreffen zichzelf. Waar de ene deelnemer milder en liever voor zichzelf is geworden, is de ander juist assertiever geworden en meer gaan durven en doen. Hun zelfvertrouwen is gegroeid en ze geven aan dat hun geluksgevoel is verhoogd. Ze hebben geleerd meer te focussen op het positieve, hebben geoefend met allerlei technieken om positiever te denken en ervaren meer rust.

Ineens komt ‘ons pap’ in mijn hoofd op…wat zou die hiervan hebben gevonden als hij nog zou leven. Ik weet het antwoord al. Ik lach bij die bevestigende gedachte. Zijn bijnaam Max komt bij mij op. Plop…. ineens is de naam van de stichting ook zo duidelijk als wat. Stichting Maximaal Geluk. Is ‘ons pap’ er ook gewoon altijd bij.

Dat wordt hem!

Mijn lijfspreuk is:

“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.”

En zo is het! Want Stichting Maximaal geluk is een feit!