Over Nanette

Oprichter Wezenlijk Veranderen

Nanette homepage

Over Nanette

Ik ben Nanette. Ik ben ondernemer en ik heb een enorme liefde voor mensen, ik ben verslaafd aan in de actie blijven, heb een tomeloze, aanstekelijke energie en ik heb een enorme honger naar groei en ontwikkeling.
Mijn missie is om alle Nederlanders meer geluk en liefde te laten ervaren voor zichzelf en voor elkaar.

Liefde en Geluk, meer heb je niet nodig

Ik ben er van overtuigd dat wanneer je genoeg liefde en geluk ervaart in je leven…je verder niet zoveel meer nodig hebt. Ik heb het niet over de liefde zoals jij met je partner of de liefde die je voelt voor je kinderen, maar over de basiswaarde Liefde. Geluk is voor mij een soort algeheel tevredenheidsgevoel. Niet het continue streven naar geluk, nee het hier-en-nu zijn en echt tevreden en blij zijn met wat er is.

Meer Liefde en Geluk in organisaties

Vanuit een diep gewortelde missie doe ik elke dag wat ik doe. Ik vind echt dat er veel te veel mensen ongelukkig zijn in deze samenleving en dit vind ik zo zonde en stom! Ik mag organisaties en individuen ondersteunen om meer (werk)geluk en (werk)liefde te ervaren. Ik word vaak gevraagd door organisaties om de vitaliteit en het werkgeluksgevoel te verhogen op de werkvloer, maar ook daarbuiten. Een gelukkige medewerker is immers ook een gelukkige papa, partner, vriend en andersom. Het een staat niet los van het ander.

Voor jezelf
Over Nanette
Er moet meer gelachen worden

Dit vind ik echt, alles is soms zo serieus, zo groot, zo zakelijk. Hier breng ik met mijn werkwijze verandering in bij bedrijven, zo tof! Door de jaren heen heb ik de Wezenlijk Veranderen Methode ontwikkeld. Een simpele, praktische methode, waar grote resultaten worden geboekt als het gaat om het verhogen van het geluksgevoel van medewerkers zowel binnen als buiten de organisaties.

Mijn werkwijze in deze methode is met humor, lichtheid en authenticiteit! Ik geniet zo van alle deelnemers aan mijn Programma’s en krijg elke keer weer kippenvel als ik een Wezenlijk Werkgeluk Programma heb afgerond en een deelnemer zegt: Ik ben echt weer zo gelukkig…..

Mijn missie is groter hoor. Ik wil namelijk zo’n samenleving te creëren dat we allemaal super liefdevol met elkaar omgaan en super gelukkig zijn met wat er is ongeacht de omstandigheden waar we in zitten. Mijn missie is volbracht wanneer er minder burn-outs, depressies en stress zijn.

Hoe gelukkig ben jij?

Als je jezelf een cijfer onder de 8 geeft……dan heb je iets te doen. Jij verdient het namelijk om compleet gelukkig te zijn.

Ik kan jou weer handvatten geven om jouw leven zo te creëren zoals jij dat wilt, je keuzes te maken uit jouw eigen, authentieke motivatie, blij te zijn met het lijf wat je hebt en te ondersteunen bij de stappen die je hierin wilt zetten.

Ik doe dit met humor, lichtheid, relativering, simpelheid en plezier. Ik wil dat mensen zichzelf en elkaar accepteren. Ik zorg dat jij ook inziet dat jij alles in huis hebt om jouw leven weer een 10 te geven. Dan pas is mijn missie geslaagd. Want jij bent perfect, precies zoals je bent, alleen zie je dat misschien zelf even niet. Ik heb zelf ook moeten leren dat investeren in jezelf niet egocentrisch is en dat mild zijn voor mijzelf mij meer oplevert dan mezelf straffen.

Ik wil dat jij weer kan zeggen: 

Dit ben ik! En ik ben blij met mijn leven!

Tot snel!

Liefs Nanette