Samenwerking met bijzondere mensen

Onze WHY….

Wezenlijk Veranderen is een organisatie waar plezier, verbondenheid, liefde en authenticiteit de belangrijkste kernwaarden zijn. Dit komt op verschillende manieren tot uiting. Een van die manieren is onze samenwerking met bijzondere mensen.
We werken namelijk zo veel mogelijk samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De echtheid en puurheid die we daarbij ervaren is een inspiratiebron voor ons. Ze zeggen wat ze bedoelen en ze bedoelen wat ze zeggen. We willen deze prachtige doelgroep het podium geven dat ze verdienen. Het zijn namelijk kanjers en wij merken dat we heel veel van elkaar kunnen leren. 
Jan en Nanette in actie
Hier zijn Jan en ik in actie op het podium waar we samen de workshop werkgeluk verzorgen 

Jan is helemaal in zijn element, dat kun je wel zien toch? Hij stelde scherpe vragen, zorgde voor lichtheid en humor. daarnaast kon Jan hier zijn presentatietalent en zijn talent als bruggenbouwer en interviewer ontwikkelen. Daar doen wij het voor……

Nog meer aandacht voor arbeidsparticipatie, inclusie en talentontwikkeling voor mensen met een verstandelijke beperking

Hier gaan wij voor. Hoe mooi zou het zijn om deze droom waar te maken en andere organisaties te inspireren hetzelfde te doen.

Wij ervaren hierdoor meer werkgeluk en leveren een prachtige bijdrage aan het geluksgevoel van deze kanjers.

We genieten zo van het feit dat deze kanjers zich serieus genomen voelen in wie ze zijn en wat ze kunnen.

En misschien nog wel het meest belangrijkste: Dat ze echt kunnen meetellen en meedoen binnen organisaties in deze maatschappij.

Iedereen heeft recht op geluk en talent ontwikkeling