Maak werk van jouw geluk

Meer vrijheid, authenticiteit en lichtheid in jouw organisatie

Wezenlijk Werkgeluk Workshop

Wezenlijk Werkgeluk
Workshop

15 tot 30 personen

3,5 uur

Wil jij als organisatie nog gelukkigere medewerkers én een bijdrage leveren aan inclusie? Met deze interactieve en bijzondere workshop krijgt jouw team handvatten, inspiratie en tools om aan de slag te gaan met de thema’s (werk)geluk, duurzame inzetbaarheid en vitaliteit. Deze workshop is geschikt om in te zetten tijdens een teamdag, een teamontwikkelingstraject of een scholingsdag.

Wezenlijk Werkgeluk
Programma

5 tot 20 personen

6 maanden

Door middel van groepscoaching in combinatie met individuele coaching en onze unieke methode zorgen wij ervoor dat organisaties vanaf de basis (de mensen) meer (werk)geluk gaan ervaren. Als jouw medewerkers gelukkig zijn gaat de energie omhoog en de onderlinge verhoudingen en relaties verbeteren. Dit zorgt op de lange termijn voor bedrijfsgroei en een hoge werknemerstevredenheid.

Wezenlijk Werkgeluk
Inspiratieshow

15 tot 1000 personen

1,5 uur

Door herkenbare verhalen en anekdotes samen met luchtige opdrachten krijgen deelnemers helder wat werkgeluk voor hen betekent. Deze show is goed in te zetten als inspirerende start van een teamdag of teambuildingstraject, maar ook als onderdeel van een conferentie.