Wezenlijk Werkgeluk Programma

Meer humor, authenticiteit en lichtheid in jouw organisatie

Hoe kun je als organisatie ooit naar een tien als je medewerkers zichzelf een gelukscijfer lager dan een 7 geven?
Die vraag stellen wij altijd als eerste bij onze klanten. Ze knikken….. ja ik weet het, ik besef dat dit zo is, maar hoe dan? Wij doen al zoveel.

Jullie doen mee met de Week van het Werkgeluk en hebben je eigen Vitaliteitsprogramma. Preventie staat hoog in het vaandel en ook investeren jullie in jullie medewerkers door middel van development programma’s, coaching, heidagen en scholing. En toch is er veel uitval en ontevredenheid, ervaren medewerkers stress en lopen de resultaten achter.

Zaal Workshop

Het kan anders!

Omdat wij het anders doen. Onze unieke methode zorgt ervoor dat organisaties vanaf de basis (de mensen) weer blij worden met zichzelf. Als er blije en gelukkige mensen in organisaties werken gaat de energie omhoog, de positiviteit omhoog, de samenwerking wordt beter en ook de onderlinge verhoudingen en relaties verbeteren, wat zich uiteindelijk vertaalt in bedrijfsgroei. 

Als de mensen in je organisatie lekker in hun vel zitten, zullen ze ook thuis een leuker mens zijn en genieten van het leven. Wat dan weer een positief effect heeft op het gezin thuis en daardoor weer op de werk-privé balans.

Hoe dan?

Wij hebben verschillende programma’s ontwikkeld voor bedrijven die een structurele wezenlijke verandering willen doorvoeren. Onze missie is om alle Nederlanders nog gelukkiger te maken en meer liefde voor zichzelf en elkaar te laten ervaren. Daarnaast willen we iedereen zijn of haar mooiste leven laten leven. Er zijn namelijk echt veel te veel mensen ongelukkig. Wij helpen organisaties en individuen om een wezenlijke verandering door te maken waarin liefde voor jezelf, groei, lef en authenticiteit centraal staan.

Wezenlijk Werkgeluk Programma

Dit is een uniek programma waarin we aan de slag gaan in en met jouw organisatie. Door middel van groepscoaching in combinatie met individuele coaching gaan we aan de slag met het behalen van zowel individuele als team doelen. Onderwerpen die aan bod komen tijdens dit programma:

  • Verantwoordelijkheid nemen voor (werk)geluk
  • Zorgen voor je lichaam en geest
  • Authentieke keuzes maken
  • Durven en Doen
  • Leren omgaan met stress
  • Negatieve patronen doorbreken en omzetten naar nieuw gedrag
  • Omgaan met onverwachte en/of conflictsituaties vanuit zelfvertrouwen en kracht

De Wezenlijk Veranderen Methode heeft de laatste jaren al bij veel teams en individuen doorbraken opgeleverd.

Gun jezelf en jouw organisatie groei. Neem contact met ons op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden voor jou en jouw organisatie.

Nanette