Over ons

Nanette

Ik ben Nanette. Ik ben de oprichter en voorzitter van de stichting. Ik ben moeder van Noud (2015) en Teun (2016) en getrouwd met Alfred en woon in Utrecht. Ik ben stapelgek op mensen. Ik houd van groots denken en doelen bereiken, ben graag in de actie en wil heel graag elke dag blijven leren en ontwikkelen. Enthousiasme is een van mijn sterke eigenschappen.

Karin

Ik ben Karin. Ik ben secretaris van de stichting. Ik ben moeder van twee volwassen kinderen en woon in het mooie Amerongen. Vanwege een hartprobleem ben ik helaas volledig afgekeurd, maar stilzitten is niet zo mijn ding. Daarom zet ik mijn kennis en kunde nu graag in voor een paar prachtige goede doelen stichtingen. Zo doe ik binnen mijn mogelijkheden toch mee, want ik kijk graag naar wat er nog wel kan. Ik ben reuze trots op Nanette en haar stichting en draag daar graag mijn steentje aan bij.

Annemarie

Ik ben Annemarie, ik woon in Tilburg en ben moeder van twee kinderen. Naast mijn werk in een commerciële omgeving, is het fijn om een bijdrage te mogen leveren in het gelukkig maken van andere mensen. Het is fantastisch om te merken met hoeveel passie Nanette dit doet! Het is haar missie om mensen nog gelukkiger te maken en het is mijn missie om haar daarbij te helpen.